Участь в pre-kick-off зустрічі проєкту Еразмус+ CBHE DigiUni (13-14.02.2024, м. Париж)

13-14 лютого 2024 року на базі Школи бізнесу Ренні (Париж, Франція) відбулась перша зустріч членів консорціуму проєкту «Цифровий університет – Відкрита українська ініціатива» (DigiUni).
Консорціум проєкту під координуванням Київського національного університету імені Тараса Шевченка складається із 22 партнерів з України та закордонних університетів-партнерів та асоціацій країн-членів ЄС (Франції, Німеччини, Іспанії, Чехії, Польщі) разом із Міністерством освіти і науки України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, Міністерством цифрової трансформації України та Українською асоціацією фахівців ІТ.
За два дні плідної роботи учасники зустрічі презентували свої університети та обговорили важливі питання реалізації проєкту, функціонування робочих пакетів.
З вітальним словом до учасників звернулась Джорджіана Плесу, представниця Генерального директорату з питань освіти, молоді, спорту та культури Європейської Комісії, спеціаліст з питань політики, відповідальна за Україну та Грузію, Світлана Шитікова, координаторка Національного Еразмус+ Офісу в Україні, яка наголосила на важливості забезпечення якості та національного впливу впровадження проєкту.
На зустрічі також була спеціальна презентація від Рейнсько-Вестфальського технічного університету Аахена, на тему «Інноваційний кампус та програми подвійного диплому як ключові фактори успіху».
Підготовлено з використанням матеріалів.
Попередня Участь у kick-off зустрічі Еразмус+ CBHE BURN (12.02.2024, онлайн)